Mau Dapet Duit Meski Sambil Tidur ??…Earn money while You Sleep

Banyak cara untuk dapetin uang lewat internet, dan sekarang yg terbaru dan inovatif
adalah dengan cara paling gampang, yaitu hanya dengan uploading dan sharing file kamu bisa dapet duit, gimana caranya ???

There are many ways to earn money from internet, and now the inovative and easiest way has come, by uploading and sharing your file you can easily get payed.

Coba deh liat review ku dan coba register di website dibawah ini :
how make it cometrue ?? this is the sites :

ziddu adalah file hosting alternatif pengganti Rapidshare, Megaupload, ato kronco-kronconya yg lain semacam itu, tapi jelas ziddu punya kelebihan2 dibandingan si rapidshare, dkk. kelebihannya adalah :

  1. Gratisan
  2. Dapet duit lagi…, jika file kita di donlot orang
  3. Dapet duit jika ada orang lain daftar melalui referensi kita
  4. Kecepatan tinggi (gak kalah ama yg lainnya)
  5. and.. pokoknya banyaklah kelebihan-kelebihannya

Jika kamu gemar men-sharing file-file kamu dan merasa informasi ini berguna, silahkan daftar disini, please klik link disamping itu yaa sbg tanda terima kasih kamu ke aku atas info yg telah aku berikan.. hehehe… 😉

ziddu is another site for sharing big files like rapidshare, sendspace. But what makes it different is that it is offering full free accounts, no premium accounts. You can view picture, audio, and video files on the site itself. You can download them or you can view them on the site. Apart from being free, you can earn money also. Whenever someone download your file, you will earn $0.001. That means you will get a $1 if your files are downloaded 1000 times. Money will be credited through PayPal. Before crediting you need to earn at least $10.As a blogger you might be putting images on your blog, even though blogger.com is offering free space for images, you can earn money by uploading the photos to ziddu
Register here

the other site :

Get a FREE premium account by uploading popular files trough Easy Share. Active uploaders get free premium accounts. Generate 15000 downloads in 30 days to get a free Premium Account.

Upload
Easy-Share.com is an easy to use, free file hosting solution. It’s composed of many servers to provide the fastest download speeds possible.

Share
Easy-Share.com can be used to share any types of files with friends, as well as post links to these files on message boards and blogs.

Earn
When someone downloads your file, we’ll pay you for these downloads.

Register here

5 thoughts on “Mau Dapet Duit Meski Sambil Tidur ??…Earn money while You Sleep

  1. Payah Download from Ziddu, kagak bisa resume download pake IDM, kalo rapid gue bisa sebab banyak link yg bisa mengkonver nya jadi resume

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s